Daržovių kotletai kiekvienai dienai: be mėsos, užtai kaip skanu!
Produktai:
– 1 baklažanas
– 1 cukinija
– 2 paprikos
– 300 g varškės
– 3 kiaušiniai
– 4 valgomieji šaukštai miltų
– druska
Paruošimas:
Baklažanus, cukinijas nuplauname, nulupame žievę, supjaustome mažais kubeliais. Į dubenį dedame bet kurio riebumo ir konsistencijos varškę (nesaldžią), dedame į ją supjaustytus baklažanus ir cukinijas.
Paprikos sėklas ir pertvaras išimame, supjaustome mažais kubeliais.
Dedame pipirus į dubenį, viską sūdome pagal skonį , ten pat įmušame kiaušinius. Viską gerai permaišome ir paliekame 20-30 min: daržovės per tą laiką išleis sultis.
Po pusvalandžio beriame į dubenį miltus, išmaišome.
Formuojame tokios formos kotletus, kuri jums priimtinesnė. Į keptuvę pilame aliejų, įkaitiname ir dedame kotletus.
Kepame ant nedidelės ugnies kol pagels.