Receptai

Daržovių kotletai kiekvienai dienai: be mėsos, užtai kaip skanu!

Produktai:

– 1 baklažanas

– 1 cukinija

– 2 paprikos

– 300 g varškės

– 3 kiaušiniai

– 4 valgomieji šaukštai miltų

– druska

Paruošimas:
Baklažanus, cukinijas nuplauname, nulupame žievę, supjaustome mažais kubeliais. Į dubenį dedame bet kurio riebumo ir konsistencijos varškę (nesaldžią), dedame į ją supjaustytus baklažanus ir cukinijas.

Paprikos sėklas ir pertvaras išimame, supjaustome mažais kubeliais.
Dedame pipirus į dubenį, viską sūdome pagal skonį , ten pat įmušame kiaušinius. Viską gerai permaišome ir paliekame 20-30 min: daržovės per tą laiką išleis sultis.

Po pusvalandžio beriame į dubenį miltus, išmaišome.
Formuojame tokios formos kotletus, kuri jums priimtinesnė. Į keptuvę pilame aliejų, įkaitiname ir dedame kotletus.
Kepame ant nedidelės ugnies kol pagels.

Related Articles

Leave a Reply

Close