Receptai

Švelnūs ir purūs varškėčiai be kiaušinių

Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis purūs, su malonia auksaspalve plutele ir nepakartojamu aromatu.

Ingredientai:

– varškė iki 17% riebumo 360 g

– žiupsnelis druskos

– cukrus 1-2 arbatiniai šaukšteliai

– miltai 1 valgomasis šaukštas + apvoliojimui

– rafinuotas aliejus kepimui

Paruošimas:

Pradedame ruošti varškėčius pagal skanų receptą: į varškę dedame žiupsnelį druskos, cukrų ir 1 valgomąjį šaukštą miltų.

Viską kruopščiai permaišome taip, kad varškė neliptų prie rankų.

Toliau kočiojame iš gautos tešlos dešrelę ir pjaustome ją gabalėliais.

Kiekvieną gabalėlį truputį apvoliojame miltuose, palyginame.

Dedame mūsų būsimus varškėčius į įkaitintą keptuvę su aliejumi, uždengiame ją dangčiu ir sumažiname ugnį.

Apkepame, kol varškėčiai neparus iš apačios. Po to apverčiame juos ir kepame po dangčiu kol bus gatavi.

Švelnūs ir purūs varškėčiai be kiaušinių pagal paprastą naminį receptą paruošti.

Related Articles

Leave a Reply

Close