Patarimai

Taip paprasta! Dabar pjaustysiu tik taip! Kieta arbūzo pjaustymo technika!

1. Iš pradžių perpjaukite arbūzą pusiau nedidelės įpjovos centre pagalba, o paskui į vaisiaus gylį.

2. Paskui apverskite arbūzą ir pradėkite apipjauti žievelę. Nesijaudinkite dėl likusių baltų vietų, jūs galėsite jas apipjauti vėliau.

3. Po to, kai ant arbūzo nebėra žievės – supjaustykite jį ilgais, paprastais gabalėliais. Apsukite pjaustymo lentą 90 laipsnių ir pjaustykite vėl priešinga kryptimi.

4. Paimkite didelį dubenį, tą, kuris atitinka arbūzui ir padėkite jį virš jo. Apverskite pjaustymo lentą vėl ir jūs gavote dubenį idealiai supjaustyto arbūzo. Tiesa, kietai išėjo?

Žiūrėkite video:

Related Articles

Leave a Reply

Close